Concentració de protesta pel Kàrting de Llinars

Aquest dijous dia 18 a les 20:00h. ERC organitza l'acte electoral central a nivell comarcal al pavelló de Llinars del Vallès amb la presència d'en Puigcercós i en Benach.

Aquest és un bon moment per mostrar la nostra oposició al circuit internacional de kàrting a LLinars i recordar als representants polítics l'enorme irresponsabilitat que suposa aquest circuit en l'emplaçament triat: tindrà un enorme impacte acústic que patiran entre 7.000 i 8.000 persones de Cardedeu, LLinars del Vallès i St. Antoni de Vilamajor, crearà greus problemes de mobilitat que afectarà als municipis de tota la zona i malmetrà un connector biològic entre el parc natural del Montseny i el parc natural del Corredor-Montnegre.

És una immoralitat la concessió d'una subvenció a fons perdut amb diners públics d'un 1.800.000€ a una empresa privada que no serà productiva i més encara en els temps de crisi econòmica en els que ens trobem !!!

Us demanem la vostra participació en l’acte mitjançant la presencia pública a l’exterior del pavelló, on repartirem el butlletí informatiu de la Plataforma per donar a conèixer a tothom la nostra oposició a la construcció del Circuit de Kàrting. Hem de mostrar que som moltes persones que ens hi oposem i que no compartim aquesta visió política de fer país!

Malmetre el territori és malmetre la nostra memòria i sense memòria no hi ha país.

Per una Catalunya amb visió de futur i respectuosa amb el territori!

Plataforma Stop Kàrting Llinars del Vallès
 

Manifestació bicicletada que convoca la Plataforma Stop Kàrting a Llinars del Vallès el diumenge 24 d'octubre

Els companys de la Plataforma Stop Kàrting de Llinars del Vallès ens han assabentat de l'acció que preparen pel proper cap de setmana.

Aquí dessota reproduïm l'escrit que ens han tramès.


VINE A LA MANIFESTACIÓ BICICLETADA I MÉS DEL 24 D’OCTUBRE!

La Plataforma Stop Kàrting Llinars, constituïda l’estiu del 2009, i que compta amb més de 1.500 persones i 43 entitats adherides, ens mobilitzem contra el projecte d'implantació d'un circuit de karts internacional, autoritzat per l'ajuntament de Llinars del Vallès i el govern de la Generalitat de Catalunya. Ocuparia més de 13 hectàrees de terrenys no urbanitzables d’especial protecció, classificats com a connector biològic, a tocar de Cardedeu i de Sant Antoni de Vilamajor.

Aquest projecte ha estat tramitat a velocitat sospitosament inusual, i no ha gaudit del consens territorial necessari com pregonen des de diversos departaments de la Generalitat. Els ajuntaments de Cardedeu i de Sant Antoni han aprovat, en sessió plenària, mocions en contra de la seva construcció.

21 de febrer de 2010: Gran Cadena Humana Stop kàrting envoltant els terrenys amenaçats

Diumenge 21 de febrer: Cadena Humana Stop kàrting

El proper diumenge 21 de febrer volem demostrar que el projecte de kàrting de Llinars del Vallès no és d'interès general ni compta amb consens territorial Per això convoquem una CADENA HUMANA al voltant de l'indret amenaçat A les 11h. hi haurà diferents punts de concentració als diferents barris o zones (La Granada, Poble Sec, Cardedeu centre, St. Josep, Alfou, LLinars centre, ...) i ens dirigirem, per grups, cap a l'indret amenaçat: pels que no conegueu el lloc també serà una bona ocasió de gaudir de l'espai i adonar-se de la bestiesa que seria fer-hi un kàrting. A les 12h. formarem una cadena humana als camins públics al voltant del terreny on es vol fer el circuit de karts. A continació anirem cap al barri de La Granada (Cardedeu) i farem un vermut, parlaments i l'actuació del grup El mar i la mare. Entre tots ho aturarem!! Per inscriure't a la cadena humana: stopkartingllinars@gmail.com Digue’ns quantes persones sereu i us donarem el vostre número de participació. (la inscripció prèvia no és imprescindible per participar-hi, però ens ajudarà molt per poder-ho organitzar) + info: www.stopkarting.blogspot.com/