Agenda

La biodiversitat com aliada del sector primari

Gualba, Sala audiovisual de Can Figueres

II Cimera Social per la Sequera

Amposta, Lo Sindicat (Ajuntament), Avinguda de la Ràpita, 43)

Concentració de protesta pel Kàrting de Llinars

Aquest dijous dia 18 a les 20:00h. ERC organitza l'acte electoral central a nivell comarcal al pavelló de Llinars del Vallès amb la presència d'en Puigcercós i en Benach.

Aquest és un bon moment per mostrar la nostra oposició al circuit internacional de kàrting a LLinars i recordar als representants polítics l'enorme irresponsabilitat que suposa aquest circuit en l'emplaçament triat: tindrà un enorme impacte acústic que patiran entre 7.000 i 8.000 persones de Cardedeu, LLinars del Vallès i St. Antoni de Vilamajor, crearà greus problemes de mobilitat que afectarà als municipis de tota la zona i malmetrà un connector biològic entre el parc natural del Montseny i el parc natural del Corredor-Montnegre.

És una immoralitat la concessió d'una subvenció a fons perdut amb diners públics d'un 1.800.000€ a una empresa privada que no serà productiva i més encara en els temps de crisi econòmica en els que ens trobem !!!

Us demanem la vostra participació en l’acte mitjançant la presencia pública a l’exterior del pavelló, on repartirem el butlletí informatiu de la Plataforma per donar a conèixer a tothom la nostra oposició a la construcció del Circuit de Kàrting. Hem de mostrar que som moltes persones que ens hi oposem i que no compartim aquesta visió política de fer país!

Malmetre el territori és malmetre la nostra memòria i sense memòria no hi ha país.

Per una Catalunya amb visió de futur i respectuosa amb el territori!

Plataforma Stop Kàrting Llinars del Vallès
 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.