Aprenent el Montseny 2024
CSM

«Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc-2024»

 

Per segon any consecutiu la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny organitza el curs «Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc». L’interès que van despertar les matèries impartides l’any passat, ens esperona a continuar aquesta activitat enguany. Tot i això, la concurrència d’activitats de tota mena, coincidents amb les dates de celebració preferents (abril i maig), han fet que per l’any 2024 s’hagi reduït la seva durada ajustant-lo a un sol dia que serà el 25 de maig.

D’altra banda, davant les conseqüències de la crisi climàtica, que s’han fet especialment visibles en terres montsenyenques, hem cregut necessari centrar-nos en temes relacionats amb l’aigua, els motius de l’escassetat hídrica i les conseqüències i impactes sobre el territori, la biodiversitat i les persones.

El format utilitzat serà molt semblant al que vam fer servir l’any 2023, és a dir: en primer lloc es podran escoltar les ponències relacionades (en aquest cas s’impartiran a la sala Bernat Martortell de Can Ramis (plaça de la Vila de Sant Celoni). Posteriorment es farà una sortida de camp pels encontorns de la riera del Pertegàs, dins del mateix municipi.

Podeu veure el programa complert adjunt a aquesta notícia. Recordeu: el curs és gratuït, però cal inscriure’s al formulari que acompanya aquesta pàgina web. Us animem a participar-hi!

Sant Celoni, 2 de maig de 2024

(Descarregueu-vos el programa complert al Pdf que trobareu adjunt a aquesta mateixa pàgina)

Per a qualsevol dubte que tingueu ens podeu escriure directament a través del mateix web.

Programa del curs Aprenent el Montseny 2024

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.