Agenda

La biodiversitat com aliada del sector primari

Gualba, Sala audiovisual de Can Figueres

II Cimera Social per la Sequera

Amposta, Lo Sindicat (Ajuntament), Avinguda de la Ràpita, 43)

Pla Especial de protecció del Montseny

20 d'octubre. Dinar-festa. reinici de la campanya Què passa al Montseny? carlesl dl., 01/10/2018 - 15:44
Sala d'actes Bernat Martorell a Can Ramis (Pça. de la Vila, 25 - Sant Celoni)

Benvolgudes i benvolguts amics,

Què passa al Montseny? Xerrada informativa. La situació del Pla Especial de Protecció. 30 de juny a les 19:00h carlesl dl., 18/06/2018 - 19:06
La Clau, c/Alguersuari, 16 (Sant Celoni)

La que us presentem avui és la catorzena xerrada informativa del cicle Què passa al Montseny?, cicle que la CSM està duent a terme als divuit municipis que queden compresos en el que fins ara, almenys, es conegut com a Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera.

Declaració de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny a la Comissió Consultiva del Parc del Montseny carlesl dv., 01/06/2018 - 19:47

Mentre les autoritats del Parc i la Diputació de Barcelona es dediquen als fastos del 40è aniversari de la Reserva de la Biosfera del Montseny i dels 40 anys de la primera Escola de la Natura de Catalunya "Can Lleonart", el cert és que els amants de la natura i del Parc del Montseny tenen poques coses a celebrar (vegeu intervenció de la CSM al telenotícies d'ahir diumenge 3 de juny a http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/el-present-del-montseny-despres-de-40-anys-com-a-reserva-de-la-biosfera/video/5769644/).

Concentració de protesta lúdica per la recuperació del Pla Especial de Protecció del Montseny

Rambla de Catalunya, 129 -Barcelona

Per aquells que no vau participar en aquest acte, de la campanya per a la recuperació del Pla Especial de protecció del Montseny, podeu visionar aquí alguns aspectes d'aquesta protesta i veure el vídeo de l'acció a l'enllaç següent:

https://m.youtube.com/watch?v=Ob79f0Xl7LM&feature=youtu.be

                                                                La campanya continua. Afegiu-vos-hi!