Concentració de protesta contra la construcció d'una carretera a la vall de la Tordera, diumenge 27 d'abril a les 11:00h a la rotonda Campins-Mosqueroles carlesl dt., 15/04/2014 - 17:00
Rotonda de Campins, BV-5114 amb BV-5119

Benvolguts amics i amigues,

Adjuntem a continuació el comunicat de la CSM, a través del qual us convoquem a la concentració informativa de protesta contra la construcció d'una nova carretera en l'interior de la Vall de la Tordera.


El passat dissabte 12 d’abril a les 12:30h, a La Clau de Sant Celoni, es va celebrar la reunió informativa convocada per la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM). El motiu de la convocatòria era informar sobre el projecte d’asfaltatge de la pista forestal que pretén unir la zona de Les Illes amb Sant Marçal, al municipi de Montseny (us adjuntem la Nota de premsa publicada el passat més de març).

Una cinquantena de persones van assistir a la reunió, algunes d’elles en representació de diferents entitats del Baix Montseny. Primerament es va exposar la informació relativa al projecte i es va deixar clar el posicionament d’oposició per part de la CSM.

Reunió informativa oberta. Convoca: Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (C S M)

LaClau, carrer Alguersuari, 16 -08470-Sant Celoni

Benvolguts amics i amigues,

Ben probablement haureu vist notícies a la premsa comarcal, relacionades amb el projecte d’asfaltatge de la pista forestal existent entre Sant Marçal i Les Illes, en ple Parc Natural del Montseny, que afecta la capçalera de la Tordera. L’Ajuntament de Montseny, promotor del projecte, acaba d’adjudicar les obres i té previst executar-les durant aquest any 2014, amb diners de la ciutadania (a través del PUOSC), i comptant amb el vist-i-plau de la Diputació de Barcelona, organisme gestor del Parc.

Des de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny ja hem deixat clar el nostre posicionament al respecte, que no és un altre que l'oposició rotunda. Com ja vam exposar en el comunicat emès el passat mes de març, entenem que ens trobem davant d’un nou projecte injustificable, tant des del  punt  de  vista  ambiental com del socioeconòmic. Es torna a utilitzar una inversió pública en perjudici de la conservació del territori i en favor d'uns interessos privats. En aquest cas, dos establiments hotelers del Grup HUSA i un càmping propietat del Regidor de Cultura del mateix Ajuntament.