LaClau, carrer Alguersuari, 16 -08470-Sant Celoni

Benvolguts amics i amigues,

Ben probablement haureu vist notícies a la premsa comarcal, relacionades amb el projecte d’asfaltatge de la pista forestal existent entre Sant Marçal i Les Illes, en ple Parc Natural del Montseny, que afecta la capçalera de la Tordera. L’Ajuntament de Montseny, promotor del projecte, acaba d’adjudicar les obres i té previst executar-les durant aquest any 2014, amb diners de la ciutadania (a través del PUOSC), i comptant amb el vist-i-plau de la Diputació de Barcelona, organisme gestor del Parc.

Des de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny ja hem deixat clar el nostre posicionament al respecte, que no és un altre que l'oposició rotunda. Com ja vam exposar en el comunicat emès el passat mes de març, entenem que ens trobem davant d’un nou projecte injustificable, tant des del  punt  de  vista  ambiental com del socioeconòmic. Es torna a utilitzar una inversió pública en perjudici de la conservació del territori i en favor d'uns interessos privats. En aquest cas, dos establiments hotelers del Grup HUSA i un càmping propietat del Regidor de Cultura del mateix Ajuntament.

El motiu del present comunicat és convocar-vos a la reunió informativa, que se celebrarà el proper dissabte 12 d’abril a les 12:30 hores a La Clau de Sant Celoni (c/Alguersuari, 16). L’objectiu és explicar-vos els detalls del projecte i presentar-vos la proposta de mobilització que preveiem pel dia 27 d’abril.  A més, pretenem establir i coordinar possibles accions que puguin sorgir prèviament i posterior a la mobilització. Us adjuntem el cartell de convocatòria d'aquesta reunió.

Us fem arribar els enllaços a la nostra web i als mitjans on han aparegut notícies relacionades amb el projecte:

http://www.salvaguardamontseny.cat/drupal/categoria/campanyes/camí-de-les-illes

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/3916/aquest/any/carretera/podria/unir/sant/marcal/co

http://www.el9nou.cat/imprimir.php?notcod=35554&noticia_arxiu=&ed=v

Adjuntem l'anunci de la convocatòria.

Companys i amics: Ara, el que toca és estar més units que mai, recordant els orígens de la CSM i el nostre lema: Salvem el Montseny!

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.