Benvolgudes i benvolguts amics,

Aquests dies estan apareixent un munt Salamandra del Montsenyde notícies relacionades amb el Montseny:

  • El projecte de carretes Illes-Sant Marçal que ara reprendrà la Diputació de Barcelona.
  • El projecte de passos de fauna a la carretera de Santa Fe, promogut pel departament de Territori i Sostenibilitat.
  • La sentència del Tribunal Suprem que invalida el Pla Especial de protecció del Montseny.
  • La revifalla del projecte del Servei Meteorològic al turó de l’Home que pretén fer l’Oriol Puig.

En qualsevol cas, tot plegat confirma allò que venim denunciat des fa més de dos anys: hi ha un interès desmesurat, per part de diferents grups d’especuladors, que volen clavar les seves urpes en aquest espai natural emblemàtic. Com reconeix "l’il·lustre" Oriol Puig en un dels seus comentaris, recollit pels mitjans en relació al projecte que pretenia executar al turó de l’Home: «la tramitació pot ser més senzilla després que el Tribunal Suprem hagi anul·lat el Pla Especial del Montseny». Ara ja se li veu el llautó ben clar.

Fet i debatut semblen notícies contradictòries i, més aviat, poden fer pensar no n’hi ha cap que sigui positiva pel Montseny. Però allò que no diuen les notícies és que la CSM està a sobre, vigilant totes i cadascuna d’aquestes iniciatives i disposada, com sempre, a presentar batalla per a impedir que aquesta muntanya s’acabi convertint en el negoci d’uns quants corruptes que treballen contra el territori.

Avui us proposem una nova acció lúdic-reivindicativa per a seguir removent consciències i avisar aquesta gent que no els deixarem acomplir els seus projectes tranquil·lament.

Us convoquem a la rua de carnestoltes que se celebrarà el dissabte 25 de febrer a Santa Ma de Palautordera (Pça. Major) a les 17:00h, a la qual participarem presentant, per primer cop, la Salamandra del Montseny, un animal mític d’onze metres de llarg (veieu les fotos adjuntes), creat pel reconegut escenógraf Josep Castells, que requereix de la participació de set persones per fer-lo caminar. Volem organitzar una comparsa d’un mínim de vint-i-cinc persones per acompanyar aquesta bèstia descomunal que, a partir d’ara, es dedicarà a perseguir corruptes i cacics, per tota la serralada del Montseny.Salamandra del Montseny

Aquelles persones que vulguin participar, però no puguin fer-ho el dissabte 25, tindran una altra oportunitat de fer-ho el diumenge 26 a les 17:00h, a la Pça. de la Vila de Sant Antoni de Vilamajor.
Només cal venir vestits de negre, amb ganes de cantar i passar-s’ho bé reivindicant. Podeu portar tots els complements que se us acudeixin (que tinguin relació amb les salamandres). També procurarem tenir a punt una samarreta reivindicativa amb la cara de la salamandra. Si en voleu, podeu demanar-nos-les, indicant la vostra talla, en el moment d’inscriure-us al formulari de sota.

Aquest cop no hi podeu faltar! Veniu a acompanyar la comparsa de la Salamandra del Montseny!

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.