Gràcies a tothom!

Volem regraciar a totes les persones que heu fet possible aquest acte, ajudant en la seva organització, o en el muntatge de la seva infraestructura i als que han gestionat els permisos necessaris, com també a les que han intervingut des l’escenari donant-nos suport i caliu en la nostra lluita.

A totes i tots, incloent-hi els i les nostres sòcies, als que han fet aportacions econòmiques, als companys i companyes del Grup de Suport contra la carretera, a la gent de La Clau pel seu suport infraestructural incondicional i (no ens en oblidem pas), a la gent de la brigada municipal que ens ha muntat l’entarimat, els diem:

Sense tots vosaltres i el públic que hi ha participat, aquest acte no hauria estat possible.

Gràcies, gràcies, moltíssimes gràcies!

Hem notat el vostre caliu i els vostres ànims. Això ens dóna força per a seguir treballant i lluitant en defensa del territori i per impedir, definitivament, que aquest projecte nefast, o qualsevol altre de semblant, es pugui dur mai a terme en aquest territori.

Rebeu una abraçada ben forta!


Vegeu a continuació unes quantes fotos de l'acte

La representant de la CSM, Elisenda Navarro, presentant l'acte. Al fons de la imatge, alguns dels intervinents (Foto: Joan Cervan)

 

L'actriu Mercè Sampietro, obrint l'acte amb un parlament ben emotiu (Foto: Elisenda Navarro)

 

El Coordinador del Museu de Ciències Naturals de Granollers, Antoni Arrizabalaga, explicant els impactes possibles del projecte (Foto: Elisenda Navarro)

El poeta visual Perejaume en plena intervenció, recordant-nos els nostres lligams amb la natura (Foto: Elisenda Navarro)

El cantautor del País Valencià Pau Alabajos en plena actuació (Foto: Joan Cervan)

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.