Decàleg de propostes per combatre l'escassetat hídrica a Catalunya

Les organitzacions que formem part de la #CimeraSocialSequera hem presentat a diversos partits del Parlament un decàleg de propostes per fer front a l'escassetat hídrica i la sequera a Catalunya. Els hi hem sol·licitat que facin tot el que estigui al seu abast per a implementar-les durant la propera legislatura. #NoenRaja
@socialistes_cat @JuntsXCat @ESQUERRA_ERC @CUPNacional @SomComuns

Vegeu la notícia de la reunió dels representants de la Cimera amb els grups parlamentaris a l'enllaç seguent:

No hi ha aigua per tant negoci! (Nota de premsa)

El dijous 11 de juliol a Arbúcies, organitzada pel Col·lectiu AiguaClara (sic) amb el suport de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, ha tingut lloc una xerrada sobre els usos insostenibles de l'aigua i els guanys d'empreses privades amb un recurs tant vital. Titulada “No hi ha aigua per a tant negoci” ha anat a càrrec de Josep Sabaté de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. L'interès d'aquest tema a Arbúcies rau en la gran quantitat d'aigua que s'extreu del subsòl del Montseny que esdevé una mena de transvasament per carretera.

Terra Alta Viva denuncia l'arribada de nous projectes de centrals eòliques

Les companyes de la Xarxa Catalana per a una Transició Energètica Justa ens han fet arribar aquest comunicat de la Plataforma Terra Alta Viva, on es denuncien els plans dels oligopolis energètics per tal d’implantar un seguit de parcs eòlics que s’afegiran als ja existents, col·laborant amb la destrucció del territori i hipotecant el futur de la gent que hi viu.

Què ha passat a la font de Marianegre? Esmena a la notícia prèvia carlesl dj., 25/04/2024 - 14:42

Què ha passat a la font de Marianegre? Esmena a la notícia prèvia

 

Diada de Sant Jordi amb la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny carlesl dl., 22/04/2024 - 18:06
Plaça de la Vila de Sant Celoni

Salvaguarda del Montseny a Sant Celoni