Santa Fe a l'hivern

Resolent dubtes sobre el curs "Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc"

 

Davant l'interès que està suscitant el curs “Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc”, tractarem de respondre alguns dubtes que ens estan arribant aquests dies sobre el seu desenvolupament.

En primer lloc, volem incidir en el fet que la inscripció al curs és gratuïta. La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny assumeix el cost de la organització d’aquest curs, gràcies a la participació de les seves associades i associats, a més de la contribució desinteressada que fan els i les ponents de cada tema. Hem volgut fer-ho així, per demostrar que la ciència aplicada al treball conservacionista, també forma part indestriable de la tasca solidària per salvar el planeta. Per a nosaltres questa tasca no té preu.

Hem considerat, però, que els costos dels desplaçaments a les sortides de camp, havíem de diferir-los a les persones que s’inscriuen efectivament al curs. Costos que, d’altra banda, seran molt reduïts en utilitzar-se mitjans de transport públic, transport concertat, o vehicles privats compartits, segons els casos. Aquesta és l’única contribució econòmica que es demana als participants al curs (seran benvinguts els vehicles compartits per a les sortides de camp).

D’altra banda, el concepte del curs és integral. Això vol dir, que aspirem a transmetre una visió polièdrica però unitària dels problemes ambientals que té el massís del Montseny i els sistemes naturals en general. És per això que resulta recomanable assistir a totes les sessions que comprèn el curs.

En aquest sentit hi haurà preferència en relació a l’adjudicació de les places. Tothom que ho demani quedarà inscrit, però, en cas de produir-se un superàvit de peticions, tindran preferència aquelles persones que es proposin assistir a més de la meitat de les sessions.

El dia 13 de març, publicarem al nostre web www.salvaguardamontseny.cat la llista d’inscripcions definitives. També rebreu un correu-e en el qual se us recordarà la vostra admissió, la data d’inici del curs  i qualsevol altra circumstància relacionada.

Recordem que les sessions teòriques es duran a terme a la Rectoria Vella de Sant Celoni. S’hi pot accedir mitjançant vehicle privat (preferentment compartit), amb  aparcament contigu, o bé a través del tren a l’estació de Sant Celoni (a uns deu minuts a peu del local).

Per a qualsevol dubte, us podeu adreçar a la secretaria del curs el formulari de contacte del nostre web.

Rebeu una salutació ben cordial.

Secretaria del curs “Aprenent el Montseny. Coneixement i defensa del patrimoni montsenyenc”

logo

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.