Benvolgudes i benvolguts,

El passat 18 de juny es va acabar el termini per presentar al·legacions particulars al nou Pla de Protecció del Medi Físic i el Paisatge del Montseny.

Aquest període va començar en plena campanya electoral el dia 17 de maig de 2007 i ha estat vigent fins només dos dies després de constituïts els ajuntaments.

Ha estat un període d'exposició pública molt discret en els mitjans, doncs el soroll mediàtic s'ha centrat més en altres temes d'actualitat. A més el període d'al·legacions ha estat molt curt, només un mes quan els responsables de la redacció del pla havien esmentat que estaria dos mesos.

Un Pla com aquest, que es renova després de prop de 30 anys d'aplicació mereixia una major atenció per part dels mitjans i una major voluntat dels gestors del Parc per a que les noves normes arribessin a totes les persones afectades.

Malgrat tot això en alguns indrets la gent de la muntanya s'ha esforçat per analitzar els documents del Pla i han presentat al·legacions.

Per exemple a Riells del Montseny s'han presentat més de 500 al·legacions particulars que van entrar ahir dia 18 a la sèu del Dept. de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP).

Ara s'inicia el període d'un més per a que els ajuntaments presentin el seu parer i suggeriments davant el Director General d'Urbanisme.

Crec que és un fet prou important per a tots els que ens estimem el Montseny. Us suggereixo que llegiu críticament els documents i la cartografia del nou Pla, i atès que ja s'ha acabat el període d'al·legacions particulars transmeteu el vostre parer mitjançant els ajuntaments (de manera formal) o bé directament adreçant-se al web del PTOP (http://www10.gencat.net/ptop/AppJava/cat/related/contacte.jsp).

Tothom que vulgui veure el contingut de les al·legacions presentades a Riells del Montseny pot visitar el blog del follet del Montseny.

http://elfolletdelmontseny.blogspot.com

El follet estarà encantat que les reviseu, les adapteu i les doneu a conèixer.

Salutacions,

Comentaris

Hola Paco,

Moltes gràcies per la feina feta pels veïns de Riells. La Coordinadora va signar i presentar les vostres al·legacions.

Salut!

Joan
webero [ensaimada ] salvaguardamontseny [punt] cat

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.