El passat juny es van iniciar els tràmits per a la construcció d'un circuit de kàrting internacional entre Llinars del Vallès i Cardedeu prop del Pla del Morató.
Les instal·lacions ocuparien 13 hectàrees amb una pista de karts de lloguer i una per a professionals, capacitat per a més de 2.000 espectadors, hotel, restaurants, tallers, aparcament... tot això en uns terrenys no urbanitzables qualificats com sòl de protecció de les connexions biològiques i sòl d'especial protecció de la biodiversitat forestal. A més, el pla urbanístic de Llinars aprovat el 2003 protegia la zona per a evitar la conurbació amb Cardedeu.

Al juliol es va constituïr la Plataforma Stop kàrting Llinars del Vallès, que aglutina 30 entitats i grups municipals dels municipis propers, i que ha estat donant informació sobre el projecte, presentant al·legacions i recollint adhesions.
La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny és una de les entitats que dónen suport a la plataforma.

Hi ha molta pressió per part de les administracions per tal que el kàrting es faci aquí i estàn accelerant els tràmits amb una absoluta manca de transparència i fregant la il·legalitat.

Podeu trobar més informació al blog de la plataforma, així com adherir-vos al manifest o col·laborar amb la campanya de pancartes balcons contra el kàrting.


http://stopkarting.blogspot.com

Entre tots ho aturarem!

Plataforma Stop kàrting Llinars del Vallès

Comentaris

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.