No hi ha aigua per tant negoci! (Nota de premsa)

El dijous 11 de juliol a Arbúcies, organitzada pel Col·lectiu AiguaClara (sic) amb el suport de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, ha tingut lloc una xerrada sobre els usos insostenibles de l'aigua i els guanys d'empreses privades amb un recurs tant vital. Titulada “No hi ha aigua per a tant negoci” ha anat a càrrec de Josep Sabaté de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. L'interès d'aquest tema a Arbúcies rau en la gran quantitat d'aigua que s'extreu del subsòl del Montseny que esdevé una mena de transvasament per carretera.

Arbúcies enderrocarà l'hotel il·legal del Montseny 11 anys després de la sentència joan dc., 12/02/2020 - 08:24

El diari de Girona va publicar el dia 4 de febrer aquesta notícia, que de confirmar-se, posaria punt final a una de les moltes barrabassades que succeeixen al Montseny:

Arrelades al territori. Xerrada-debat sobre l'estat de protecció del massís del Montseny i la ILP que impulsa la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny carlesl dj., 02/05/2019 - 11:09
CAN SON, carrer del Vern, 24 d'Arbúcies (Girona)

Avui us convidem a aquesta xerrada-debat que les companyes i companys de la CUP d'Arbúcies han organitzat per fer pública la situació que pateix el Parc Natural del Montseny. També donarem a conèixer la Iniciativa Legislativa Popular que estem impulsant des de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), DEPANA, Ecologistes en Acció i SEO/BirdLife, per tal que el Parlament de Catalunya aprovi una llei garantint la protecció del Montseny.

Us hi esperem!

Xerrada Què passa al Montseny? Nova xerrada a Arbúcies el dimecres 16 de maig, a les 19:00h carlesl dg., 13/05/2018 - 21:57
Hotel d'Entitats-Escoles Velles, carrer de l'Estenedor, 44-Arbúcies

Benvolgudes i benvolguts amics,