Skamot Verd

XII Fòrum Ambiental a l'Aula Magna de la Facultat de Biologia (UB)

Aula Magna, Fac. de Biologia (UB), Av. Diagonal, 523 -08029-Barcelona

Benvolgudes i benvolguts,

Avui, tenim el plaer d'informar-vos d'aquest Fòrum que se celebrarà el dijous12 de març, a l'Aula Magna de la Facultat de Biologia, organitzat per les companyes i companys de l'Skamot Verd, .

Aquest Forum, que porta com a sots-títol «De la llavor al dòlar», comptarà amb la participació de científics, filòsofs i activistes ambientals i socials. Podem assegurar que és una nova contribució de l'Skamot Verd a un debat, totalment necessari, que permetrà bastir nous conceptes, a l'hora d'enfocar els problemes ambientals i socials que arrosega el planeta.

Dessota d'aquestes ratlles hi trobareu el programa i l'horari complerts d'aquest esdeveniment.

Us hi convidem!


 

 

Acció de l'Skamot Verd de la Facultat de Biologia contra la construcció de la carretera Illes-Sant Marçal (Montseny)

El dia 3 de gener, membres de l'Skamot Verd protagonitzaven una performance als carrers del casc antic de Barcelona.

Davant dels turistes i d'incomptables visitants autòctons que aquells dies passejaven pel centre de la ciutat, els companys de l'Skamot Verd van posar en evidència la política ambiental de l'administració catalana.

De la manera més gràfica posiible, van significar la connivencia que, des dels ens encarregats de vetllar per la conservació dels espais protegits, s'està duent a terme entre l'Ajuntament, la Diputació i alguns  interessos privats inconfesables, per saltar-se les normatives de protecció existents.

L'acció de l'Skamot, s'uneix a la veu de tots els col·lectius que ja s'han manifestat en contra d'aquesta nova i greu agressió a un espai natural de gran rellevància, com és la vall alta de la Tordera.

A continuació podreu llegir el text que ells mateixos han preparat i veure unes fotos d'aquesta acció.


 

EL MONTSENY NO ES VEN, ES DEFENSA

El passat dia 3 de gener a la tarda, l’Skamot Verd (Grup Ecologista de la Facultat de Biologia de la UB) va realitzar un acte de protesta i difusió, en contra del projecte de construcció de la carretera que ha d’unir les Illes amb Sant Marçal, al parc natural del Montseny.

Xerrada sobre el projecte de construcció d'una carretera entre les Illes i Sant Marçal (Montseny), a la Facultat de Biologia de la UB carlesl ds., 13/12/2014 - 21:45
Sala de Graus de la Facultat de Biologia (UB) Av. Diagonal, 643 Barcelona

Benvolguts i benvolgudes,

Us informem que el proper dimarts 16 de desembre la CSM participarà en una xerrada sobre la situació del Parc Natural del Montseny, organitzada per l'Skamot Verd de la Fac. de Biologia de la UB.

S'hi tractarà, particularment, de la situació del projecte de construcció d'una carretera entre les Illes i Sant Marçal, que posa en perill un dels indrets més ben conservats, fins la data, de tot el massís montsenyenc (Zona de Reserva Natural, Zona d'Alt Interès Natural, Ecològic i Paisatgístic, Xarxa Natura2000 i Reserva de la Biosfera).

Esteu convidats a assistri-hi!