Cartell presentació Emprius
Sala Bernat Martorell (Can Ramis), plaça de la Vila Sant Celoni

Territori comunal: quin Montseny volem?

 

El proper dissabte 3 de juny celebrem a Sant Celoni un acte conjunt organitzat a iniciativa de dues entitats: la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) i la Fundació Emprius.

Aquesta sessió té per objecte iniciar el debat públic sobre la dificultat real d’accedir a la terra, tant al Montseny com als seus encontorns, sent conscients dels problemes complexos que implica la decisió d’establir noves activitats agràries per a totes les persones que no disposen de propietat sobre el territori.

D’altra banda, vol oferir propostes d’acció, entre les que es troba la creació recent de la Fundació Emprius, que pretén impulsar la cultura comunal i adquirir terres i habitatge per l'ús comú i agroecològic. Tot plegat, sense oblidar el compromís amb la protecció dels valors ambientals que guarda aquesta muntanya i que l’ha convertit en Reserva de la Biosfera.

L’acte comptarà amb un debat animat per la fila zero, que restarà integrada per agents implicats amb el territori, per tal de generar un espai on compartir experiències i opinions, i activar la creativitat per a recuperar un model territorial que pugui il·lusionar noves generacions, interessades en el reviscolament del sector primari al massís montsenyenc.

Recordeu:

                   Dissabte 3 de juny a les 12:00h

                   Sala Bernat Martorell (Can Ramis) a la plaça de la Vila de Sant Celoni.

Us hi esperem!

Ramats a la Calma
Ramats a la Calma                                                                                                                           Foto: Jordi Bartolomé

logo 30è

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.