Portada de La Sitja del Llop-Revista del Montseny, núm. 50 (30è aniversari)
Cartell-programa del 30è aniversari de La Sitja del Llop-Revista del Montseny

Benvolgudes i benvolguts consociès i amics,

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny i la nostra publicació estem de celebració.

Aquelles sòcies i socis que pertanyen des de fa més anys a la nostra entitat recordaran, potser, que, a les primeries de juliol de 1991, es feia públic a Campins el naixement d’una nova revista dedicada a parlar de temes del Montseny: La Sitja del Llop-Revista del Montseny.

El cert és que enguany, d’aquí a una setmana, es compleix el 30è aniversari de la revista, que és la degana d’aquests tipus de publicacions al territori del Montseny, i ho fem amb la publicació del seu número 50.

Davant d’aquesta efemèride, hem volgut organitzar un acte que contribueixi al coneixement de la situació actual del massís i ofereixi noves visions sobre l’activitat primària i els serveis eco-socials que aquesta incorpora a l’economia, a la biodiversitat i a la pervivència del nostre paisatge. Però, a més, hem volgut fer-ho de forma festiva, convidant un grup musical a participar en aquesta diada.

Us adjuntem el programa complert, que també trobareu a la nostra web www.salvaguardamontseny.cat.

No cal dir que ens agradaria haver fet un acte que hagués acabat amb dinar, on haguéssim pogut fer xefla i recordar vells temps, però la situació sanitària encara no permet aquest tipus de celebracions multitudinàries, i es per això que hem escollit aquest format més reduït.

Així doncs, ens veurem el dissabte dia 3 de juliol a les 10:30h, a la sala petita de l’Ateneu de Sant Celoni, però recordeu, hi ha aforament limitat, per això cal inscriure’s prèviament a l’enllaç següent:

https://salvaguardamontseny.cat/civicrm/event/register?reset=1&id=4

Veniu i participeu, és la nostra celebració i ens la mereixem

 

Sant Celoni, 16 de juny de 2021

Logo 30è

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.