Setmana Natura 2020
Sant Esteve de Palautordera

 

Característiques de l'activitat

 L’activitat consistirà en la recollida de deixalles de la llera de la Tordera (prop de    l'emplaçament del Circ Cric, a Sant Esteve de Palautordera), i el transport posterior de les deixalles trobades a un abocador autoritzat, acordat prèviament amb l’Ajuntament, a més de la localització geogràfica dels llocs més conflictius, per establir un mapa de punts de control.

El punt de concentració inicial serà a la plaça de la Vila de Sant Esteve de Palautordera, lloc on es conformaran els diferents grups que, posteriorment es distribuiran en diversos trams del riu. Un cop acabada l’activitat, els grups (o els seus responsables) es tornaran a reunir en el mateix punt, per tal de fer una avaluació dels materials recollits i els pesos de cada fracció, abans de lliurar-los a contenidors i/o deixalleria, en funció de cada cas.

APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ

Per més informació escriure a info@salvaguardamontseny.cat  

I recollirem signatures per donar suport a la ILP-Montseny. Participeu-hi!

Tordera a Sant Esteve


Observacions

S'utilitzaran de forma estricta els mitjans de protecció anti-Covid19, a més d'aquells altres que requereix l'activitat (cal portar guants de goma de tipus domèstic i calçat impermeable).

 

Logo CSM

 

Logo ILP

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.