Nomenament de fedatàries al Parlament, 2 de març 2020
Sergi Travessa

Benvolgudes i benvolguts amics,

A la vista de la situació creada per la pandèmia del Covid-19, i de manera coherent amb les mesures de seguretat decretades per la Generalitat i els Ajuntaments, us comuniquem que la campanya de recollida de signatures per la ILP-Montseny queda aturada, en tots els seus àmbits públics, fins a nou avís.

Davant l’amenaça d’aquesta malaltia i del nou escenari creat, la Comissió Promotora de la ILP-Montseny considerem que, ara com ara, la protecció de les persones és un objectiu absolutament prioritari.

A tal efecte s’ha consultat a la Mesa del Parlament la suspensió del termini de recollida de signatures i ha estat acordat que aquesta decisió es farà oficial mitjançant un escrit que demanarà la paralització del termini sine die ateses causes de força major.

Aquesta circumstància es mantindrà fins que la situació es normalitzi i sigui considerat oportú tornar a fer vida al carrer i recuperar la regularitat de les relacions socials a casa nostra.

Forma part de la nostra responsabilitat col·lectiva procurar que, almenys pel que fa a l’àmbit d’aquesta iniciativa legislativa popular, es paralitzin les activitats públiques de tot tipus en relació a la recollida de signatures i a la difusió presencial dels temes relacionats amb ella.

En qualsevol cas, podreu seguir les notícies relatives a la ILP-Montseny, a través de les XX SS, el correu-e i la pàgina web de la mateixa:

<ilp-montseny.cat>

Us demanem que cuideu la vostra salut i la de les persones que us envolten, mireu de confinar-vos si us és possible, i seguiu les indicacions de les nostres autoritats sanitàries el millor que puguem.

Rebeu una abraçada ben forta!

Comissió Promotora de la ILP-Montseny

Logo ILP-Montseny

 

Comentaris

La ILP també abarca la immensa extracció de minerals que s'està duent a terme amb camions de gran tonatge pels tres túnels que perforen muntanya endins per sobre de Gualba? És increïble com poden buidar una muntanya esssent parc Natural!

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.