Xerrada a Hostalric_1-7-18
Centre Cultural Serafí Pitarra d'Hostalric (c/Raval, 43)

Avui us anunciem la que serà, respectivament, la quinzena xerrada informativa del cicle Què passa al Montseny?, cicle que la CSM està duent a terme als divuit municipis que queden compresos en el que fins ara, almenys, es conegut com a Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera.

Aquest cop serà el diumenge dia 1 de juliol a les 12:00h al Centre Cultural Serafí Pitarra d’Hostalric (c/Raval, 43 –al costat de l’Ajuntament).

El cert és que diferents grups de pressió econòmica s’estan preparant-se per a executar els seus projectes en el territori del Parc, aprofitant-se de la situació d’inseguretat jurídica que va provocar la sentència del Tribunal Suprem anul·lant el Pla Especial de protecció del Montseny. Així doncs, l’objecte d’aquesta nova xerrada és donar els elements claus per a interpretar el que esta succeint en aquest espai natural i allò que alguns dels actors econòmics i polítics voldrien pel futur d’aquest reducte de conservació de la natura. Precisament per això és molt important estar preparats per a noves mobilitzacions.

En qualsevol cas, en les darreres setmanes s’han produït algunes novetats respecte d’aquesta situació. Paral·lelament, a la darrera assemblea oberta van sorgir determinades iniciatives que s’estan estudiant.

Per informar-vos de tot plegat us convidem a les xerrades que us anunciem més amunt i aprofitem l’avinentesa per a recordar-vos que la propera assemblea se celebrarà el divendres dia 6 de juliol a les 19:00h a l’Escola de Música de Sant Celoni (c/ Sant Josep, 18), on discutirem algunes iniciatives per capgirar la situació.

No hi podeu faltar! El Montseny us necessita!

Sant Celoni, 25 de juny de 2018

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.