Agenda

Presentació del llibre Racons del Montseny amb aigua
Tarambana, Cardedeu, c/ Bellsolar cant. C/ Barcelona (Barri L’Estalvi)

Què passa al Montseny? Xerrada informativa. La situació del Pla Especial de Protecció. 30 de juny a les 19:00h

Cartell xerrada a La Clau, 30-6-18
La Clau, c/Alguersuari, 16 (Sant Celoni)

La que us presentem avui és la catorzena xerrada informativa del cicle Què passa al Montseny?, cicle que la CSM està duent a terme als divuit municipis que queden compresos en el que fins ara, almenys, es conegut com a Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera.

Si algú pensava que la preservació del espais naturals del nostre país quedava al marge dels esdeveniments polítics i econòmics generals, a hores d’ara la realitat ja s’ha encarregat de demostrar-li el contrari.

Diferents grups de pressió econòmica estan preparant-se per a perpetrar els seus projectes en el territori del Parc, aprofitant-se de la situació d’inseguretat jurídica que va provocar la sentència del Tribunal Suprem i la regressió de quaranta anys que significa per aquest territori suposadament protegit.

Així doncs, l’objecte d’aquesta nova xerrada és donar els elements claus per a interpretar el que esta succeint en aquest espai natural i allò que alguns dels actors econòmics i polítics voldrien pel futur d’aquest reducte de conservació de la natura. Precisament per això és molt important estar preparats per a noves mobilitzacions.

Per informar-vos de tot plegat us convidem a la xerrada que farem el proper dissabte 30 de juny a les 19:00h, a La Clau de Sant Celoni, c/Alguersuari, 16 (al costat de l’estació del tren), on exposarem algunes iniciatives per capgirar la situació.

No hi podeu faltar!

Logo 30è aniversari