Cartell xerrada a La Clau, 30-6-18
La Clau, c/Alguersuari, 16 (Sant Celoni)

La que us presentem avui és la catorzena xerrada informativa del cicle Què passa al Montseny?, cicle que la CSM està duent a terme als divuit municipis que queden compresos en el que fins ara, almenys, es conegut com a Parc Natural del Montseny-Reserva de la Biosfera.

Si algú pensava que la preservació del espais naturals del nostre país quedava al marge dels esdeveniments polítics i econòmics generals, a hores d’ara la realitat ja s’ha encarregat de demostrar-li el contrari.

Diferents grups de pressió econòmica estan preparant-se per a perpetrar els seus projectes en el territori del Parc, aprofitant-se de la situació d’inseguretat jurídica que va provocar la sentència del Tribunal Suprem i la regressió de quaranta anys que significa per aquest territori suposadament protegit.

Així doncs, l’objecte d’aquesta nova xerrada és donar els elements claus per a interpretar el que esta succeint en aquest espai natural i allò que alguns dels actors econòmics i polítics voldrien pel futur d’aquest reducte de conservació de la natura. Precisament per això és molt important estar preparats per a noves mobilitzacions.

Per informar-vos de tot plegat us convidem a la xerrada que farem el proper dissabte 30 de juny a les 19:00h, a La Clau de Sant Celoni, c/Alguersuari, 16 (al costat de l’estació del tren), on exposarem algunes iniciatives per capgirar la situació.

No hi podeu faltar!

Logo 30è aniversari

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.