Manifestació sota la pluja_6-5-18
Pol Güell

Malgrat la pluja, el passat diumenge 6 de maig, tornàvem a sortir al carrer (en aquest cas a la carretera), per a recordar a les administracions implicades: Diputació i Generalitat, que seguim reclamant la retirada total del projecte de construcció de la carretera Illes-Sant Marçal.

Al mateix temps, exigíem també la recuperació del Pla Especial de protecció del Montseny, que va ser anul·lat per una sentència del Tribunal Suprem, en detectar un defecte de forma. És als serveis jurídics de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona, a qui devem el fet d’aquesta anul·lació. La seva niciesa a l’hora de confegir el Pla, obviant el tràmit d’Avaluació d’Impacte Ambiental, ha permès aquesta ensulsiada. Ara, a més del temps i dels diners emprats en la seva gestió, l’Administració haurà de pagar més de 7.000€ de costes i tornar a elaborar un Pla Especial nou, amb més costos afegits (això rai, ho paguem entre tots, no?). Ja fa un any i mig que esperem, i mentre, els especuladors, i tota mena d’aviram sense ales, es preparen per aprofitar la situació d’indefensió generada per aquesta sentència.

Volem el Pla Especial de protecció i el volem ara!

Això és el que es cridava a la manifestació del diumenge passat i és també el que seguirem cridant fins que el recuperem.

Salvem el Montseny!

Sant Celoni, 9 de maig de 2018

Podeu veure el reportatge de TV3 a l'enllaç següent: <https://www.youtube.com/watch?v=SpBAsBaQOYQ&feature=youtu.be >

Manifestació 6 de maig_A. Velasco_1

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.