Assemblea 1 de novembre 2014
Escola de Música de Sant Celoni (c/Sant Josep, 18) a les 19:00h

Benvolgudes i benvolguts amics,

Com recordareu, el passat dia 3 d’abril us comunicàvem l’ajornament de la manifestació prevista pel dia 15 d’aquest mes, per motius obvis. Això implicava, també, l’ajornament de l’acció prevista pel dia 25, i una nova convocatòria d’assemblea oberta a celebrar el divendres vinent dia 20 d’abril, a les 19:00h a l’Escola de Música de Sant Celoni (c/ Sant Josep, 18).

El present missatge és per a recordar-vos aquesta cita, la importància de la qual rau en el fet que ja tenim proposta de noves dates per a dur a terme les dues accions esmentades (el 6 i el 17 de maig respectivament) i que, en ella, discutiríem fins el darrer detall de la seva realització.

D’altra banda, de la reunió que hem mantingut avui amb la direcció del Parc natural, s’esdevé la confirmació d’algunes de les coses que ja havíem comentat anteriorment i de les quals informarem degudament en aquesta trobada. També informarem sobre la tala il·legal de la roureda inundable de Can Verdalet (Tordera).

Per això és de la màxima importància, que l’assistència a aquesta nova assemblea del divendres 20 d’abril sigui el més massiva possible.

És necessari el concurs de tothom. Ara va de bo i no hi podeu faltar!

 

Logo 30è aniversar

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.