Agenda

La biodiversitat com aliada del sector primari

Gualba, Sala audiovisual de Can Figueres

II Cimera Social per la Sequera

Amposta, Lo Sindicat (Ajuntament), Avinguda de la Ràpita, 43)

La CSM ja està a Mastodon, l'alternativa descentralitzada i oberta a twitter

Mastodon logo

Després dels darrers episodis de censura a Twitter la Coordinadora ha donat d'alta un perfil a Mastodon, una alternativa a Twitter descentralitzada (no pertany a una sola corporació, i per tant no pateix de les censures, fílies i fòbies d'aquesta), de codi obert, i que s'intercomunica amb les altres xarxes de gnu social, com quitter, etc.

El nostre servidor, mastodon.cat, està a Alemania, suposo que evitar l'autoritarisme creixent de l'estat espanyol, i està creixent vertiginossament les darreres dugues setmanes, després d'algunes denúncies de censura, usant la tècnica del "shadow banning", de molts comptes de referència de l'àmbit independentista català, i ja te més usuaris que tots els servidors espanyols portuguesos i italians junts ;-)

Us encoratgem a fomentar aquestes alternatives, que proporcionen més sobirania tecnològica, menys dependència de multinacionals ("gran germà") i, a la postre, més privacitat i seguretat als seus usuaris. Per mastodon hi ha diverses app mòbils, com Mastalab per Android i Amaroq per iphone.

En els propers dies també ens donarem d'alta a Diaspora, el facebook alternatiu, en la mateixa línia de Mastodon / Gnu Social.

 

Cliqueu al logo per anar al nostre perfil:

Compte de Mastodon de la Coordinadora

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.