Agenda

La biodiversitat com aliada del sector primari

Gualba, Sala audiovisual de Can Figueres

II Cimera Social per la Sequera

Amposta, Lo Sindicat (Ajuntament), Avinguda de la Ràpita, 43)

Nova assemblea oberta de la CSM per tractar del projecte de carretera Illes-Sant Marçal i altres assumptes, divendres 23 de març a les 19:00h

Assemblea del 2 de març de 20108
Sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni (entrada per l'Escola de Música, c/Sant Josep, 18)

Continuant amb allò que es va decidir a l’assemblea que vam celebrar el passat 2 de març, us recordem que esteu convocats a la nova assemblea del dia 23 de març, que es durà a terme al mateix local de l’Escola de Música, c/ Sant Josep, 18 de Sant Celoni, a les 19:00h (a cinc minuts a peu des de l’estació de RENFE).


A aquelles que no vau poder assistir-hi us fem avinent que, entre altres aspectes, es va decidir preparar dues mobilitzacions durant el mes d’abril, per tal de donar a conèixer la problemàtica del Montseny i protestar enèrgicament contra el projecte de la carretera Illes-Sant Marçal, que actualment promou la DIBA. A tal efecte vàrem programar una primera acció sobre el territori a celebrar el dia 15 d’abril i una altra a Barcelona que duríem a terme el dia 25 d’abril (inicialment es preveia pel 26, però ha calgut avançar-la per la vaga dels funcionaris prevista per aquest mateix dia).


La preparació d’aquestes dues accions es troba en grau de preparació avançada. Per això necessitem la presència de tots i totes per acabar de concretar els detalls i la seva posada en marxa.

 

Aprofitem per a informar-vos que, seguint els acords de l'assemblea del 2 de febrer passat, ja disposem d'un vídeo informatiu de la situació del Montseny, que té una durada de 10 minuts, a disposició de les persones o entitats que el vulguin projectar.


No falteu a l’assemblea del dia 23 de març , ara més que mai, el Montseny us necessita!

                                                                                                      Sant Celoni, 19 de març de 2018

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.