Acte sobre la carretera a St Celoni
Sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni (entrada per l'Escola de Música, c/Sant Josep, 18)

Benvolgudes i benvolguts amics,

Seguint amb els acords que vàrem prendre a l’assemblea del passat dia 2 de febrer, sou convocats a la nova assemblea que tindrà lloc el divendres 2 de març a les 19:00h a la Sala Petita de l’Ateneu de Sant Celoni (entrada per l’Escola de Música, c/Sant Josep, 18).

En aquesta nova assemblea s’informarà de les novetats, hagudes amb referència a les amenaces exposades anteriorment, i es discutiran les possibles iniciatives col·lectives que es poden engegar d’ara endavant.

Us informem que teniu a la vostra disposició el guió documentat, que va ser suggerit en l’anterior assemblea, per poder fer xerrades a les diferents localitats sobre la problemàtica que arrossega el massís en l’actualitat. Ens el podeu demanar a través del correu-e info@salvaguardamontseny.cat, o bé a través de les diferents xarxes socials a les que hi estem connectats.

Pel que fa al document àudio-visual, hi estem treballant però no s’ha acabat de confegir encara.

No dubteu d’enviar-nos tots els suggeriments que creieu oportuns abans del dia 2 de març, per tal que siguin afegits a l’ordre del dia de l’assemblea.

La nostra lluita avança paral·lelament a la que du la ciutadania en defensa de les llibertats i la democràcia. Totes i tots sou més necessaris que mai per a defensar el Montseny. Us hi esperem a l’assemblea del dia 2 de març. No hi falteu!

 

 Sant Celoni, 24 de febrer de 2014

Logo 30è aniversari

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.