Benvolgudes i benvolguts,

En relació als greus esdeveniments viscuts el dimecres passat 20 de setembre a Catalunya, la  CSM ha estat interpel·lada per les entitats celonines que convoquen la campanya en favor del Referèndum, per tal de que ens adherim als actes que se celebraran el proper diumenge, a la vila que ens aixopluga com entitat.

És conegut que la CSM no sol intervenir públicament en afers que escapen dels àmbits específics de la seva activitat. Aquest cop però, la Junta de Govern de la CSM ha entès que, davant els greus atacs que estan patint les llibertats individuals i col·lectives del nostre país i davant l'agressió contra la democràcia que això comporta, estem obligats a donar suport a les iniciatives que tinguin per objectiu fer costat a les nostres institucions i a les persones que les defensen.

Tal com han assenyalat els dirigents de les principals entitats ciutadanes que ens criden a la mobilització: «ja no és tant sols una qüestió del que cadascú vulgui votar, ara es tracta de defensar la democràcia, la llibertat d'expressió i la dignitat de la ciutadania d'aquest país».

D'acord amb l'anterior, us convoquem el proper diumenge, 24 de setembre, a un acte unitari que es durà a terme a les 11:00h a la Plaça de la Vila de Sant Celoni. A les 12:00h s'iniciarà un Cercavila fins el parc de la Rectoria Vella, on hi haurà diferents parlaments i es farà una arrossada popular (adjuntem cartell del programa).

Us encoratgem a assistir-hi i ha participar en qualsevol dels actes unitaris que es programaran a diferents localitats del Baix Montseny.

Resoludament,

Junta de Govern de la CSM


 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.