Seguim en la lluita contra el projecte de carretera entre les Illes i Sant Marçal!

Començat el nou curs, reprenem també les nostres activitats en defensa dels espais naturals i, en particular, dels espais protegits del Montseny.

Com moltes i molts de vosaltres ja sabeu, les autoritats ambientals (llegiu: el Departament de Territori i Sostenibilitat i la Ponència Ambiental) hauran de decidir ben aviat sobre l’autorització o no del projecte per a construir la carretera Illes-Sant Marçal, contra el qual venim lluitant prop de tres anys.

Durant l’estiu hem presentat les darreres al·legacions contra aquest projecte, que l’Ajuntament de Montseny va voler estintolar amb  un “Dictàmen” (sic), escrit per uns suposats experts que pretenen donar suport científic al projecte, això sí, sense aportar cap estudi que justifiqui la manca d’impactes sobre aquest territori.

D’altra banda, el repte de debat públic que la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) va proposar a Martí Boada per a la primera quinzena de juliol ha quedat sense resposta per la seva part.

El proper dia 21 de setembre s’ha previst una reunió entre representants de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM) i el director general de Polítiques Ambientals, per saber de primera mà quina serà la posició dels polítics en aquest assumpte.

Per obrir boca, i en compliment d’allò que es decidí a l’assemblea oberta del 21 de juliol proppassat, hem preparat un acte públic per refermar la nostra oposició a aquest projecte funest i exigir-ne la seva retirada definitiva.

El dissabte 24 de setembre a les 18:30h celebrarem aquest acte a la plaça de la Vila de Sant Celoni. En ell intervindran personalitats d’àmbits diversos, conegudes per la majoria del públic (com l’actriu Mercè Sampietro i el poeta Perejaume), representants del món acadèmic com l'Antoni Arrizabalaga, Coordinador del Museu de Ciències de Granollersde i el president de la CSM. Clourà l'acte el cantautor del País Valencià Pau Alabajos.

Dessota d’aquestes línies trobareu el cartell anunciador de l’acte, que us demanem difongueu entre totes les vostres amistats, familiars, etc.
El dissabte 24 de setembre hem d’omplir la plaça de la Vila per demostrar el nostre rebuig definitiu a la carretera!


 

No hi falteu!


Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.