Cartell expo Teresa Miarnau a Arbúcies
Museu Etnològic del Montseny-La Gabella, c/ Major, 6 - Arbúcies

MONTSENY inspira, respira. Una exposició solidària

 

Seguint  la seva trajectòria vital i solidària, la pintora Teresa Miarnau torna a exposar la seva obra, la seva visió particular del Montseny i, aquest cop, ho fa en terres selvatanes.

La manera com ella tracta els paisatges i els colors del Montseny, ens mostra el seu sentiment per aquesta terra que admira i estima.

Tanmateix, no pot evitar que la seva pulsió reivindicativa la dugui a participar, activament, en la defensa d’aquest territori, la conservació del qual considera vital pel futur.

És des d’aquesta òptica que la seva paleta, recull, una pinzellada rere l’altra, aspectes d’aquest paisatge que ens són revelats a través de tècniques diverses i des de punts de vista diferents. Però, també ho fa, pensant en els perills que l’amenacen.

Per tot això, la Teresa Miarnau, com ja va manifestar anteriorment a Sant Celoni, vol que la seva obra sigui una contribució a la causa de la conservació d’aquest territori, oferint la seva obra com a suport a la presentació de la proposta de Llei de protecció del Montseny (ILP-Montseny), per tal que sigui aprovada al Parlament de Catalunya.

D’aquesta manera, els beneficis que puguin produir la venda dels seus quadres, seran dedicats a sufragar les despeses d'aquesta campanya d’informació.

 

          Us convidem a veure-la i a signar en suport de la ILP-Montseny!

 

Podeu gaudir-ne de dimarts a divendres d'11:00 a 14:00 i de 17:00 a 20:00h i dissabtes i diumenges d'11:00 a 14:00h i de 16:30h a 19:00h al Museu Etnològic del Montseny-La Gabella (carrer Major, 6 d'Arbúcies).

ILPCSM

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.