Cartell expo Teresa Miarnau
Can Ramis, plaça de la Vila, 25 -08470-Sant Celoni

Amigues i amics,

Avui tenim el plaer d’anunciar-vos l’inici de l’exposició «Montseny respira, inspira», que la pintora Teresa Miarnau <www.teresamiarnau.com> ha volgut oferir a Sant Celoni, com a mostra de solidaritat amb la tasca que desenvolupa la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), en defensa dels valors ambientals i culturals del Montseny.

Aquesta exposició, que s’inaugura el dissabte 19 d’octubre a Can Ramis de Sant Celoni, i serà visible fins el diumenge 3 de novembre, compta amb vint-i-vuit peces, elaborades amb tècniques molt diverses, que transiten des de l’acrílic sobre tela, fins l’aquarel·la sobre paper, passant per les anilines o per les tècniques mixtes sobre paper, tela o cartró, fins arribar a la tinta sobre paper.

El motiu comú a totes elles és una visió particular dels paisatges montsenyencs, que interpreta la llum i els colors que li són propis d’una manera que es podria qualificar de reflexiva i tanmateix apassionada (fins i tot podríem dir que arrauxada). Aquesta visió destil·la, en tot moment, una estimació pregona per aquesta terra i uns valors ètics vinculats a la seva defensa, davant la destrucció que provoca un sistema assedegat de guanys econòmics i, cada cop més allunyat d’una natura que alguns voldríem conservar, tant pels seus valors intrínsecs, com pels beneficis sobre la salut física i moral de les generacions que ens succeiran.

La pintora Teresa Miarnau ha volgut que la venda de les peces exposades serveixi per ajudar a desenvolupar les iniciatives de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM), entre les quals es troba la presentació imminent, al Parlament de Catalunya, d’una proposta de llei per a la preservació del Montseny i els seus valors naturals, en forma d’Iniciativa Legislativa popular (ILP).

La inauguració oficial de l’exposició serà el dissabte 19 d’octubre a les 17:00h, moment en que farem el corresponent vernissatge, acompanyat amb cava per a totes i tots els assistents.

L’exposició es podrà visitar de dimecres a dissabtes de 18:00 a 20:00h i els diumenges i festius de 12:00 a 13:30h i de 18:00 a 20:00h.

Estem segurs que aquesta exposició no us deixarà indiferents. Animeu-vos a visitar-la amb les vostres amistats i familiars!

El Montseny us necessita!

 

14_fageda_acrílic sobre tela
Fageda (acrílic sobre tela)                                                                                Autora: Teresa Miarnau

Logo 30è

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.