Mastodon logo

Després dels darrers episodis de censura a Twitter la Coordinadora ha donat d'alta un perfil a Mastodon, una alternativa a Twitter descentralitzada (no pertany a una sola corporació, i per tant no pateix de les censures, fílies i fòbies d'aquesta), de codi obert, i que s'intercomunica amb les altres xarxes de gnu social, com quitter, etc.

El nostre servidor, mastodon.cat, està a Alemania, suposo que evitar l'autoritarisme creixent de l'estat espanyol, i està creixent vertiginossament les darreres dugues setmanes, després d'algunes denúncies de censura, usant la tècnica del "shadow banning", de molts comptes de referència de l'àmbit independentista català, i ja te més usuaris que tots els servidors espanyols portuguesos i italians junts ;-)

Us encoratgem a fomentar aquestes alternatives, que proporcionen més sobirania tecnològica, menys dependència de multinacionals ("gran germà") i, a la postre, més privacitat i seguretat als seus usuaris. Per mastodon hi ha diverses app mòbils, com Mastalab per Android i Amaroq per iphone.

En els propers dies també ens donarem d'alta a Diaspora, el facebook alternatiu, en la mateixa línia de Mastodon / Gnu Social.

 

Cliqueu al logo per anar al nostre perfil:

Compte de Mastodon de la Coordinadora

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.