Locals de La Clau, c/Alguersuari, 16, Sant Celoni

Benvolguts consocis, consòcies, amics i amigues,

Després de la mobilització del passat dia 27 d'abril, que es va cloure amb el que podríem definir com un petit èxit, tant mediàtic com de participació, som conscients que només hem iniciat el recorregut d'una pugna que serà llarga i difícil. Per això us proposem de reunir-nos un cop més amb l'objecte de donar continuïtat i visibilitat a la nostra lluita.

En aquests moments, l'equip tècnic de la CSM està estudiant la possibilitat de presentar recurs legal contra les obres, atès que hem descobert algunes irregularitats, que cal però confirmar prèviament. Aquest treball requerirà un cert temps de preparació.

Mentre aquestes iniciatives prenen cos, a més d'unes altres que han engegat individualment alguns companys, us proposem retrobar-nos i estudiar de forma conjunta i unitària les possibles accions a dur a terme en les setmanes properes. Caldrà avaluar de quines forces disposem, estudiar quin tipus d'accions poden ser més interessants i ajustar tots plegats els nostres calendaris. Caldrà també fer-ho tot plegat tenint clara la visió del conjunt, sabent a més què les agressions al massís montsenyenc s'estan produint d'una manera ràpida, continuada i en diverses localitats de forma simultània. Aquesta situació que els organismes implicats, aparentment, semblen voler dur a terme en el menor temps possible (ells sabran perquè), només es pot abordar des d'una perspectiva a mig termini.

Per tot l'anterior us convoquem a una nova reunió a celebrar el proper dia 10 de maig a les 12:30h als locals de La Clau (c/Alguersuari, 16 de Sant Celoni).

Us preguem la vostra assistència i la màxima puntualitat.

Ben cordialment,


 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.