Esplanada davant l'antiga central Vandellós I

Benvolgudes lectores i lectors,

Els companys de la Campanya 25 anys de l'accident de Vandellós I ens han fet arribar la convocatòria que transcribim a continuació, a la qual us encoratgem a sumar-vos.


En aquest enllaç trobareu un full d’inscripció a la concentració del 19 d’octubre, així com la possibilitat d'anar-hi des de Barcelona o Girona en autocar.

http://www.ecologistasenaccion.org/article28634.html

També hi trobareu ací un enllaç amb el vídeo que fa la crida a participar a la concentració del 19 d'octubre

http://www.ecologistasenaccion.org/article28636.html

Tothom que tingui interès en vindre a donar suport a l’acte de final de la campanya 25 anys accident Vandellòs I a sota teniu informació. Per un calendari de Tancament de les C.N de l’Estat. “Després de Fukushima Tanquem les nuclears” 

 

Davant la bogeria de la Sociedad Nuclear Española que vol allargar el funcionament de les Central Nuclears fins als 60 anys, és necessari respondre amb contundència demanant un calendari de tancament de les C.N de tot l’Estat espanyol. Per aquest motiu la campanya 25è aniversari fem una crida a la mobilització (...)

 

 

ORGANITZEN: CANC, Ecologistes en Acció, Enginyeria Sense Fronteres, Som Energia-Tarragona, Tanquem Les Nuclears-100% Renovables i Verds i + de Mont-Roig, Ateneu Roig Cambrils, Casal Despertaferro, CGT-Baix Camp,CUP-Reus, ICV-Camp de TGN,Joventuts d’Esquerra Verda

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.