El Tour contra la construcció de la carretera Illes-Sant Marçal s'ha desenvolupat amb èxit de participació i arribant a tots el punts que s'havien previst.

L'autobús del Tour a recollit als participants a Sant Celoni, Santa Ma de Palautordera i Sant Esteve, fins emplenar-se. Altres participants han preferit fer el recorregut en vehícles propis o en bicicleta.

El primer punt de parada ha estat el càmping Piscines del Montseny (propietat de l'Alcalde de Montseny), on s'ha informat els visitants sobre la construcció de la carretera, mitjançant el lliurament de flyers, pancartes i la lectura d'un manifest a través de la megafonia portàtil (podeu veure el vídeo a http://youtu.be/XfqSnQMkJYU).

Posteriorment s'ha visitat l'abocament d'aigües fecals sense depurar, a la Tordera, procedents de Montseny (vegeu fotos).

La segona aturada s'ha efectuat a la plaça de la Vila de Montseny, on s'ha fet un míting i s'hi ha repartit propaganda contra la construcció de la carretera, a tots els turistes que es trobaven als encontorns, trobant una bona acollida per part del públic present.

Finalment s'ha fet una aturada davant del restaurant de Can Besa, també propietat de l'Alcalde de Montseny, on s'ha tornat a fer un altre petit parlament i s'ha penjat una pancarta al talús existent front al mateix restaurant.

En aquest punt s'ha donat per acabat el Tour i s'ha iniciat el retorn als punts de recollida inicials.


Podeu veure algunes fotografies a continuació

 

 

 

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.