Els companys i companyes de Gallecs ens han fet arribar aquesta convocatòria que publiquem avui. Hi trobareu adjunta documentació complementària (manifest, moció i carta)

Us encoratgem a participar en aquesta manifestació!


US CONVIDEM A MANIFESTAR-VOS EN DEFENSA DE GALLECS EL 19 D’ABRIL

Aviat farà un any que ens vam assabentar per la premsa d’un nou episodi del què La Generalitat porta 40 anys fent a Gallecs: vendre’s el Territori, regalat pel règim franquista, amb la complicitat dels ajuntaments. Com que portàvem mesos col·laborant amb l’Incasòl, aquest brut gest ens va ferir com una ganivetada per l’esquena i ens va demostrar que els depredadors mai es rehabiliten.

Des d’aquell vergonyós dia, la Plataforma per la Defensa de Gallecs no ha parat de buscar-hi solucions i fer tot tipus d’accions.

Vam començar difonent la gran mentida de què Gallecs està definitivament protegit amb xerrades i paradetes, el que ens va aportar nous i motivats activistes. I va ser en aquell moment, que vam dir prou de deixar-nos trepitjar i que ja no només lluitarem per can Banús, sinó que farem sortir del calaix tota la brutícia que han anat amagant, tant els uns com els altres, i que significaria la fi de l'Espai. Aquest impuls, va donar lloc al cartell Les Amenaces de Gallecs que farem arribar allà on calgui perquè tothom pugui conèixer els projectes que ens oculten.

En contra del què es diu del nostre grup, hem continuat amb la legalitat i la diplomàcia, fent al·legacions al procés, una queixa al Síndic de Greuges i iniciant un període de redaccions i presentacions de mocions als ajuntaments i al Parlament. Com que una vegada més, evidenciem que res ha canviat, que aquest és el país del benefici immediat, de la dictadura encoberta, de l’opacitat, la corrupció i l’autodestrucció, no ens deixen altra opció que carregar-nos amb megàfons i tambors i sortir al carrer.

Per això, donarem el tret de sortida d’aquesta nova batalla mediàtica amb una gran manifestació inspirada en la del 78. El diumenge 19 d’abril serà una jornada inoblidable on reivindicarem i gaudirem amb 5 columnes multicolors que faran arribar milers de persones a can Banús i cridaran que s’ha acabat l’era dels cacics i amb ells, la insostenibilitat de la nostra terra.

Res a canviat des del 78: visca Gallecs verd i agrícola!  

Desenvolupament de la manifestació:

Hi haurà 5 columnes que sortiran totes a les 9:00h del matí del 19 d'abril de les places de les viles: Santa Perpètua, Mollet (ajuntament nou), Parets, Lliçà de Vall i Palau. Als companys de Montcada se'ls convocarà a Santa Perpètua i als de Lliçà de Munt a Lliçà d'Avall.

Les columnes es trobaran davant l'Església de Gallecs a les 11:00h, on hi haurà alguns actes organitzats per la PDG i llavors totes juntes cap a can Banús on també hi haurà diferents actes en aquest cas organitzats per la Torrentera.


Plataforma per la Defensa de Gallecs
http://salvemgallecs.wordpress.com/

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.