Benvolgudes i benvolguts,

La convocatòria que us fem a mans avui, té per objecte fer posicionar la Ponència Ambiental que haurà de definir la Declaració d'Impacte (DIA). Aquesta DIA, que el DTES emetrà sobre el projecte de la carretera Illes-Sant Marçal, tindrà caràcter preceptiu. D'aquí la seva importància. Aquesta decisió la prendran els dies 1 o 8 de març, segons la informació que coneixem.

La presidenta de la DIBA, el diputat d'Espais Naturals i el d'Infraestructures ens han comunicat, oficiosament, que retiren el seu suport al projecte i que no donaran diners per a executar-lo. Malgrat això, no emetran un nou informe que contravingui el que ja van emetre (favorable) el febrer de 2012. D'aquesta manera, si bé és cert que l'Ajuntament de Montseny s'ha quedat sol, no és menys cert que estem davant la seva versió, exclusivament. Ens cal doncs recordar a l'Administració que els nostres arguments han de ser tinguts en compte,  a l'hora de prendre una decisió, davant la tramitació totalment irregular que ha tingut aquest projecte des del seu inici.

Aprofitant la concentració, demanarem una reunió amb la Marta Subirà (Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat), o qualsevol que la representi, per exigir-los que adoptin l'alternativa 0 i tanquin l'expedient de manera definitiva.

D'acord amb el cartell adjunt, la primera trobada serà a la Fac. de Biologia a les 10:45h (on s'ajuntarà la gent procedent del Baix Montseny i la de les facultats) i des d'allí es baixarà en manifestació fins al DTES on ens trobarem tots plegats a les 11:30h. N'adjuntem el cartell de la convocatòria.

Des d'aquí cridem la vostra participació. La protecció del lloc més emblemàtic del Montseny s'ho mereix. Animeu-vos a venir!


Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny
info@salvaguardamontseny.cat

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.