Rotonda de Campins, BV-5114 amb BV-5119

Benvolguts amics i amigues,

Adjuntem a continuació el comunicat de la CSM, a través del qual us convoquem a la concentració informativa de protesta contra la construcció d'una nova carretera en l'interior de la Vall de la Tordera.


El passat dissabte 12 d’abril a les 12:30h, a La Clau de Sant Celoni, es va celebrar la reunió informativa convocada per la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM). El motiu de la convocatòria era informar sobre el projecte d’asfaltatge de la pista forestal que pretén unir la zona de Les Illes amb Sant Marçal, al municipi de Montseny (us adjuntem la Nota de premsa publicada el passat més de març).

Una cinquantena de persones van assistir a la reunió, algunes d’elles en representació de diferents entitats del Baix Montseny. Primerament es va exposar la informació relativa al projecte i es va deixar clar el posicionament d’oposició per part de la CSM.

Seguidament es va presentar i aprovar la proposta de mobilització pel proper 27 d’abril. Es tracta d’una concentració a partir de les 11:00 hores, a la rotonda de Campins – Mosqueroles (carretera BV-5114), amb la finalitat de tallar el principal accés al Parc Natural del Montseny i a la zona de Sant Marçal. Els objectius de la mobilització són, d’una banda, donar a conèixer un projecte que fins el moment s’ha portat amb força secretisme, informar-ne als visitants del Parc, i aconseguir el màxim suport del territori. I d’altra banda, denunciar el malbaratament de recursos públics en una carretera que només beneficia interessos privats, i denunciar el model de Parc Natural que s’està potenciant des de l’administració i els òrgans gestors del Parc.

Paral·lelament la CSM va fer seu el compromís de seguir estudiant totes les formes legals possibles per intentar aturar el projecte. I finalment es van començar a plantejar futures accions per seguir pressionant en contra del projecte, en el cas extrem de que el projecte continuï endavant i les màquines acabin entrant en un dels racons més sensibles del Montseny.

Sant Celoni, 13 d’abril de 2014

Prou d'agresions al Montseny. No a la destrucció de la vall de la Tordera

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.