Platja de Blanes

A continuació publiquem la convocatòria que els companys d'Ecologistes en Acció ens han fet arribar.

Animeu-vos a participar!


Acció i nedada contra les prospeccions marines

El proper 21 de desembre a la Platja de Blanes la Plataforma Aturem les Prospeccions a la Costa Catalana i Travessia Catalunya Nedant, organitzem una acció reivindicativa i nedada contra les prospeccions marines.

Davant les autoritzacions de les prospeccions a les Illes Cànaries, les organitzacions ecologistes catalanes volem mostrar la nostra solidaritat amb la ciutadania canària i la nostra oposició frontal davant la vintena de projectes previstos a Catalunya i arreu de l’Estat. Els impactes dels projectes d'exploració són importants, però més greus seran els impactes de l’explotació d’hidrocarburs al mar com demostren els reiterats vessaments de Repsol a les costes de Tarragona.

US CONVOQUEM EL PROPER 21 DE DESEMBRE A LA PLATJA DE BLANES

Nedada contra les prospeccions marines

  Horari: a les 8:30h i la sortida es donarà a les 10:00h. Punts de referència per la sortida i l’arribada de l’etapa: Blanes (platja de S’Abanell - desembocadura riu Tordera)/Blanes (Platja de Blanes)

Acció contra les prospeccions marines

    Horari de la concentració a les 12:00h
    Lloc: Platja de Blanes

    Es demana a totes les persones que participin que vinguin vestides de negre. Ens estirarem en la sorra i simularem un vessament a la costa.  Al final de l'acció es llegirà un manifest en solidaritat amb les Canàries, contra les prospeccions marines i per reclamar un nou model energètic. Si vols anar en grup amb Ecologistes en Acció envia un mail a: coordinacio@ecologistesenaccio.cat

Si estàs en contra de les prospeccions de petroli que amencen a les illes Canàries, a les Balears, al País Valencià i a Catalunya, pel dret a decidir de les seves poblacions; si creus que cal un nou model energètic; si penses que el govern s'hauria de preocupar per l'interès general en comptes dels interessos d'unes poques empreses...

Aturem les prospeccions, suma't a les activitats del diumenge 21 de desembre!

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.